Om oss

 

Följ oss på sociala medier

 

Om oss

Redbox AB är ett bolag som fokuserar på förändring, förbättring

och lönsamhet

Historik

Annika Westlund

VD, Redbox AB

 

Mobile: +46 709 29 12 41

E-mail: annika.westlund@aredbox.se

Redbox AB startades i december 2014 som ett resultat av att Annika Westlund ville starta en "egen låda",en egen röd låda.

Annika arbetar alltid med fokus på lönsamhet och effektivitet för sina kunder - såväl avseende utredningar, projekt, i management for hire positioner, och i styrelsearbete.

 

Hon kommer närmast från PwC där hon har arbetade som seniorkonsult från 2002-2015, och partner 2011-2015.

Hennes fokus är affärs- och verksamhetsutveckling samt förändringsledning. Hon utmanar proaktivt bolag i frågor kring verksamhetsstyrning, affärsutveckling och organisation. Hon agerar även bollplank för ledning och styrelse i förändringsarbete.

 

Annika har mer än 20 års erfarenhet av att leda och driva bolag/projekt i utvecklings- och förändringsarbete inom en rad olika branscher exempelvis detaljhandel och industri/verkstad. Hon haft haft roller som CFO och VD etc.

 

De flesta av de projekt Annika och Redbox AB involverats i har haft stora inslag av förändring i en mängd dimensioner, allt från strategiska frågor, via verksamhets- och ekonomistyrning till organisationsfrågor.

 

Annika har även stor erfarenhet från struktur och driftsfrågor i kedje- och franchisekedjor. Sedan sommaren 2016 är Redbox AB delägare i Franchisenet som är en samlingsplats för alla som vill samarbeta kring franchise i Sverige.Besök oss gärna på franchisenet.se för mer information.

 

 

Säte i Göteborg VAT 5569931206 Telefon: +46 709 29 12 41 E-mail: info@aredbox.se